Bremserens spray Pintyplus Auto Udvide

Bremserens spray Pintyplus Auto

Nyhed

Bremserensspray Pintyplus Auto

Pintyplus Auto brake cleaner er en højtryks-, opløsningsmiddelbaseret affedtningsspray, der bruges til at fjerne fedt og snavs fra de elementer, der udgør bil- og motorcykelbremser.

Flere detaljer

39,00 Kr

39,00 Kr inkl. moms
31,20 Kr eksl. moms

Anvendelser til bremserens

Pintyplus bremserens renser radikalt eventuelle rester fra skiver, klodser eller sko og eliminerer knirkende bremser eller koblinger. Den kan også bruges til at rense andre køretøjskomponenter såsom koblingen eller cylindrene.

Dens høje udledningstryk gør, at den også kan bruges til mange applikationer, der kræver højt tryk og opløsningsmiddelkraft.

Tekniske egenskaber for spraybremserenseren

  • Format 520/400ml
  • Ultrahurtig fordampning.
  • Efterlader ingen rester.
  • Stor rengøringskapacitet.
  • Højt afgangstryk.
  • Fri for klorerede opløsningsmidler.

Sådan bruger du bremserens

Påfør direkte på det stykke, der skal rengøres, og pas på ikke at sprøjte det. Det anbefales at beskytte dine hænder med latexhandsker eller andet lignende materiale. Et vaskeskind kan bruges til at tørre stykket og hjælpe med at fjerne resterne. Brug med forsigtighed og altid væk fra enhver elektrisk eller antændelseskilde. Når det er sprøjtet, skal vi vente på, at opløsningsmidlet tørrer, før vi håndterer emnet.

Accepter

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.