Foretningsbetingelser

Holm 20027 Aps
Mortensdam 11
5400 Bogense

Tlf 22121830
CVR Nr.: 29010706

Betaling

CMJ Tools ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Skruebissen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING:

BESTIL INDEN 11.30 OG VI SENDER SAMME DAG*

*hvis varen ikke er på lager og leveringen tager længere tid en forventet, kontakter vi kunden pr telefon,sms eller mail. Bemærk store sortimenter kan der være 3-5 dages leveringstid på.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Skruebissen vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Fejl eller mangler i en ordre skal oplyses senest 3 dage efter modtagelse.

Er der en skade på pakken ved modtagelse, skal der tages billeder af pakkelabel og pakken, der skal bruges til reklamation ved gls. Modtageren skal selv indberette reklamation ved GLS.

 

Ved returnering/Uafhentede pakker

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Holm 2007 Aps

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ved ikke afhentede pakker i GLS shop vil Skruebissen tilbagebetale pengene fra ordren modregnet et ekspeditionsgebyr på 100.- ( som dækker udgifterne til fragt begge veje.)

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Dog ikke tilpassede varer som feks wire.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fragten for varen fra CMJ tools til kunden bliver modregnet det beløb der betales tilbage nå varen er modtaget ved CMJ tools.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på Skruebissen I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du i ordrerbekræftelses mailen.

 

Varens stand, når du sender den retur/ Firmalevering/Uafhentede pakker

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Pakkeshop og aflevering på firma adresse

Pakker leveret til Firmaadresser.: Hvis det ikke tydeligt kan ses at firmaet ligger på en firma adresse som har åbent 8.00-16.00 eller har GLS modtagerflex. Ændre vi automatisk til levering til nærmeste GLS shop, da det ellers medfører ekstra udgifter fra SKRUEBISSEN. Hvis modtager ikke afhenter pakken inden for tidsrummet den ligger i GLS shoppen, tillader skruebissen sig at tage penge for fragt begge veje og ekspedionsgebyret er i alt 100.-


Accepter

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.