Pintyplus INOX Tech spray primer i rustfrit stål 400 ml Udvide

Pintyplus INOX Tech spray primer i rustfrit stål 400 ml

Nyhed

Pintyplus Tech spray primer i rustfrit stål

Rustfrit stål spray , akryl og antikorrosiv primer med en skinnende finish med et rustfrit stål look. Indeholder 316L rustfrit stål metalliske pigmenter og giver rigtig god dækning. Meget hurtigtørrende, den har fremragende modstandsdygtighed over for ridser og slid.

Flere detaljer

79,00 Kr

79,00 Kr inkl. moms
63,20 Kr eksl. moms

Anvendelse af primer i rustfrit stål

Ideel til belægning af rustfri stålsvejsninger, lagertanke, konstruktionsstål, hegn osv.

Tekniske egenskaber

  • 400 ml format.
  • Udbytte = 2 m2.
  • Samlet tørring 30 minutter.
  • Om-malet 30 minutter.

Sådan bruger du spray-primeren i rustfrit stål

Rengør eventuelt rust og kalk med en stålbørste. Fjern fedtpletter med opløsningsmiddel. Overfladen, der skal males, skal være ren, tør og fri for enhver form for forurening.

Ryst dåsen kraftigt i 1 minut efter blanding, bolde rasler. Spray med en afstand på 25/30 cm., påfør tynde og hurtige lag, først vandret og derefter lodret. Det er tilrådeligt at give to tynde lag og ikke et tykt lag for at opnå ensartet dækning og undgå hængende. Når operationen er færdig, vend flasken og tryk, indtil der kun kommer gas ud for at rense knappen.

Anbefalinger til sprayprimeren i rustfrit stål

På allerede malede overflader, hvis de er godt klæbet, fortsæt til en let slibning for at lette vedhæftningen, og hvis de er dårligt klæbet, fjern dem.

Accepter

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.